Barnkalas

Fira Födelsedagen hos Äventyrsladan

Norrlands Bästa Barnkalas

På Äventyrsladan bjuder vi in alla små äventyrare att fira sina födelsedagskalas på ett oförglömligt sätt. Belägna i Rogsta, intill Gnarp och mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall, har vi skapat den perfekta miljön för barnen att ha kul och skapa minnen för livet.

Välj bland våra 6 olika kalaspaket med spännande aktiviteter som Bungy Eject, Gellyball, Lasergame, Mångkamp, och Paintball för att göra dagen extra speciell. Dessa aktiviteter är utformade för att främja lekfull gemenskap och skapa minnen som barnen kommer att prata om länge. Naturligtvis är allt barnanpassat och säkerheten är på topp.

Välj bland våra 6 olika kalas där vi erbjuder spännande aktiviteter som Bungy eject, Gellyball, Lasergame, Mångkamp, och Paintball för att göra deras dag extra speciell. Dessa aktiviteter är utformade för att främja lekfull gemenskap och skapa minnen som barnen kommer att prata om länge.

Så kalla in små vänner och familj och förbered er på en dag full av magi hos Äventyrsladan. Vi ser fram emot att vara en del av ert barnkalas och hjälpa till att skapa minnen för livet.

 

  • Välj bland våra 6 olika kalaspaket
  • OBS! Någon av deltagarna ska fylla 6-12 år.
  • Tillgång till uppvärmt barnkalasrum under ert besök – speciellt skönt kalla dagar!
  • Ni får gärna medtaga eget fika.

Välj aktiviteter

Välj aktiviteter

Omdömen

Mathias Mohlin

Vi var ett blandat gäng i åldrarna 25-65, alla hade sjukt kul! 👍 Supertrevliga killar som driver stället.

Linda Marie Fordal

underbart ställe för såväl barn som vuxna 😀😀😀

Välkommen till Äventyrsladan

Ditt äventyrscenter i hjärtat av Norrland

I charmiga Gnarp erbjuder vi en perfekt plats för dina spännande upplevelser och minnesvärda stunder. Vi ligger naturskönt mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall. Det är här äventyret börjar och minnena skapas!

Aktiviteter för alla åldrar och intressen

Äventyrsladan erbjuder en mängd spännande aktiviteter som passar alla, från den kicksökande äventyrsentusiasten till familjen, kompisgänget, skolklassen eller firman. Vårt utbud inkluderar allt från adrenalinpumpande aktiviteter som paintball, laser tag och gellyball till roliga mångkampsutmaningar som sumobrottning och mekanisk tjurridning.

Besökare från när och fjärran

Med en strategisk plats efter E4:an som gör oss lätta att nå drar vi besökare från hela regionen. Vi välkomnar gäster från städer som Örnsköldsvik i norr och Gävle i söder till Edsbyn västerut samt andra närliggande platser. Oavsett om du bor i närheten eller är villig att ta en kort resa, är Äventyrsladan din destination för roliga och spännande äventyr.

Vi är mäkta stolta över vår position som en av Norra Sveriges vassaste äventyrscenter. Oavsett om du är ute efter en actionfylld dag med vänner eller en minnesvärd helgresa, erbjuder Äventyrsladan något för alla. Så kom och upplev skönheten och äventyret som norra Sverige har att erbjuda med Äventyrsladan som din utgångspunkt. Vårt mål är att göra ditt besök hos oss oförglömligt. Besök Äventyrsladan i Gnarp, och skapa dina egna äventyr!