Barnkalas

Fira Födelsedagen hos Äventyrsladan

Norrlands Bästa Barnkalas

På Äventyrsladan bjuder vi in alla små äventyrare att fira sina födelsedagskalas på ett oförglömligt sätt. Belägna i Rogsta, intill Gnarp och mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall, har vi skapat den perfekta miljön för barnen att ha kul och skapa minnen för livet.

Välj bland våra 6 olika kalaspaket med spännande aktiviteter som Bungy Eject, Gellyball, Lasergame, Mångkamp, och Paintball för att göra dagen extra speciell. Dessa aktiviteter är utformade för att främja lekfull gemenskap och skapa minnen som barnen kommer att prata om länge. Naturligtvis är allt barnanpassat och säkerheten är på topp.

Välj bland våra 6 olika kalas där vi erbjuder spännande aktiviteter som Bungy eject, Gellyball, Lasergame, Mångkamp, och Paintball för att göra deras dag extra speciell. Dessa aktiviteter är utformade för att främja lekfull gemenskap och skapa minnen som barnen kommer att prata om länge.

Så kalla in små vänner och familj och förbered er på en dag full av magi hos Äventyrsladan. Vi ser fram emot att vara en del av ert barnkalas och hjälpa till att skapa minnen för livet.

 

  • Välj bland våra 6 olika kalaspaket
  • OBS! Någon av deltagarna ska fylla 6-12 år.
  • Tillgång till uppvärmt barnkalasrum under ert besök – speciellt skönt kalla dagar!
  • Ni får gärna medtaga eget fika.

Välj aktiviteter

Välj aktiviteter

Omdömen

Mathias Mohlin

Vi var ett blandat gäng i åldrarna 25-65, alla hade sjukt kul! 👍 Supertrevliga killar som driver stället.

Linda Marie Fordal

underbart ställe för såväl barn som vuxna 😀😀😀