Företagsevent

Företagsevenemang som Inspirerar och Stärker Teamet hos Äventyrsladan

Norrlands Häftigaste Team-building?

Välkommen till Äventyrsladan, din plats för företagsevenemang som stärker samarbete och skapar minnen. Beläget i natursköna Gnarp, mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall, erbjuder vi skräddarsydda aktiviteter som kombinerar skratt, adrenalin och samarbete.

Skräddarsy en unik dag fylld med action och spänning med aktiviteter som Mångkamp, Lasergame och Paintball – eller kontakta oss så spånar vi fram en lösning ihop som passar just er om ni har andra önskemål.

Oavsett om det är en kick-off, team-building, avtackning eller att ni helt enkelt vill fira er nya surströmmingsfabrik – så gör det med stil hos oss!

Välj aktiviteter

Lasergame

Ge er in i en futuristisk stridszon med Lasergame, där varje steg kan vara avgörande för segern! 

Paintball

Ge er in i färgsprakande strider och strategiska utmaningar med Paintball, där varje färgkula är ett steg närmare…

Mångkamp

Mångkamp är den ultimata utmaningen för dem som älskar mångsidighet och tävling. Ställ upp mot dina vänner…

Bungy Eject

Är du redo för ett äventyr som tar spänning till nya höjder? Bungy Eject är inte bara en hisnande upplevelse…

Gellyball

Dyk in i en färgsprakande värld av Gellyball, där varje skott är som en konfettiexplosion av kul! Spelarna…

Outdoor LaserTag

Upplev Lasertag i det fria, där varje skogsdunge blir en taktisk stridszon! Smyg genom naturen och utmana dina…

Archery Tag

Möt dina vänner i en kamp med pil och båge i vår häftiga arena. Växla mellan att vara en skicklig bågskytt som siktar…

Bubbleball

Kliv in i jättelika uppblåsbara bubblor och låt skratten bokstavligen rulla! Bubbleball är inte bara en aktivitet…

Välj aktiviteter

Mångkamp hos Äventyrsladan

En episk utmaning för ditt team

Mångkamp hos Äventyrsladan ger ditt team möjligheten att tävla och samarbeta på samma gång. Vårt mångkampsalternativ låter er välja mellan 3-kamp, 5-kamp eller 7-kamp, beroende på hur mycket utmaning ni är redo för. Vi har ett brett urval att välja mellan, för att ni ska kunna sätta ihop aktiviteter som passar just er. Oavsett vad ni väljer, kommer ni att tävla mot varandra i grenar som testar ert samarbete, fysiska förmåga, mentala skärpa och allmänna vinnarskallighet.

Ge ditt team möjligheten att trivas, växa och fira med ett företagsevenemang på Äventyrsladan. Vi ser fram emot att välkomna er för en dag fylld med äventyr och gemenskap.

Vi erbjuder catering i samarbete med lokala restauranger.

Omdömen

Mathias Mohlin

Vi var ett blandat gäng i åldrarna 25-65, alla hade sjukt kul! 👍 Supertrevliga killar som driver stället.

Linda Marie Fordal

underbart ställe för såväl barn som vuxna 😀😀😀

Välkommen till Äventyrsladan

Ditt äventyrscenter i hjärtat av Norrland

I charmiga Gnarp erbjuder vi en perfekt plats för dina spännande upplevelser och minnesvärda stunder. Vi ligger naturskönt mitt emellan Hudiksvall och Sundsvall. Det är här äventyret börjar och minnena skapas!

Aktiviteter för alla åldrar och intressen

Äventyrsladan erbjuder en mängd spännande aktiviteter som passar alla, från den kicksökande äventyrsentusiasten till familjen, kompisgänget, skolklassen eller firman. Vårt utbud inkluderar allt från adrenalinpumpande aktiviteter som paintball, laser tag och gellyball till roliga mångkampsutmaningar som sumobrottning och mekanisk tjurridning.

Besökare från när och fjärran

Med en strategisk plats efter E4:an som gör oss lätta att nå drar vi besökare från hela regionen. Vi välkomnar gäster från städer som Örnsköldsvik i norr och Gävle i söder till Edsbyn västerut samt andra närliggande platser. Oavsett om du bor i närheten eller är villig att ta en kort resa, är Äventyrsladan din destination för roliga och spännande äventyr.

Vi är mäkta stolta över vår position som en av Norra Sveriges vassaste äventyrscenter. Oavsett om du är ute efter en actionfylld dag med vänner eller en minnesvärd helgresa, erbjuder Äventyrsladan något för alla. Så kom och upplev skönheten och äventyret som norra Sverige har att erbjuda med Äventyrsladan som din utgångspunkt. Vårt mål är att göra ditt besök hos oss oförglömligt. Besök Äventyrsladan i Gnarp, och skapa dina egna äventyr!