Tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen

Äventyrsladan är den perfekta destinationen för roliga och minnesvärda aktiviteter. Berätta för dem du känner att vi är det självklara valet för deras nästa evenemang eller utmaning och tjäna provision.

Så mycket kan ni tjäna!

Exempel 1

Snittkunden som kommer och spelar, till exempel paintball, är 10 stycken och de spenderar i genomsnitt 400 kr på denna aktivitet vardera, vilket blir totalt 4000 kr.

Er förtjänst är 20% av detta belopp, vilket motsvarar 800 kr.

Exempel 2

Många av våra kunder är möhippor & svensexor, som vanligtvis består av cirka 20 personer. Kostnaden för varje deltagare ligger vanligtvis runt 1100 kr. Med 20 deltagare skulle totalkostnaden uppgå till 22000 kr.

Er förtjänst är 20% av detta belopp, vilket motsvarar 4400 kr.

Exempel 3

Några som verkligen börjat hitta till oss är företag och skolklasser, även större idrottsföreningar. Dessa grupper är oftast runt 30 personer och betalar i genomsnitt 1900 kr per person. Totalt blir det 57000 kr.

Er förtjänst är 20% av detta belopp, vilket motsvarar 11400 kr.

Hur mycket vill ni tjäna?
20000 kr

Ni behöver sälja för:
5 000 kr per person

Så fungerar det

1. Ansök

Första steget är att ansöka genom vårt enkla ansökningsformulär. Vi granskar er ansökan snabbt så att ni kan börja rekommendera våra spännande aktiviteter och tjäna provision.

2. Rekommendera

Berätta för era vänner, familj och bekanta om de roliga och spännande aktiviteter som Äventyrsladan erbjuder, såsom paintball, 5-kamp och Lasergame.

3. Tjäna

För varje kund som genomför ett köp, tjänar ni 20% provision. Vi ser fram emot att dela framgången med er när ni hjälper oss att sprida glädjen och spänningen hos Äventyrsladan.

Omdömen

Mathias Mohlin

Vi var ett blandat gäng i åldrarna 25-65, alla hade sjukt kul! 👍 Supertrevliga killar som driver stället.

Linda Marie Fordal

underbart ställe för såväl barn som vuxna 😀😀😀

Kontakta oss